Opdrachtgever: SOD-1

Voor MBO-studenten Informatiemanagement geef ik meerdere jaren de module Klantgerichte communicatie. Het gaat hier om volwasseneneducatie. Als archivaris moeten zij leren om centraal aanspreekpunt te zijn in hun organisatie. Hiervoor hebben ze communicatieve vaardigheden nodig. Ik leer de studenten de competenties: klantgerichte communicatie, argumenteren en presenteren. Studenten zitten na vele jaren weer in de MBO-schoolbanken. Dat vraagt van mij creativiteit, begrip en motivatievermogen. Met veel plezier heb ik hen begeleid om hun examen te halen. 

“In onze gezamenlijke activiteit als examinator voor SOD-opleidingen heb ik ervaren dat Joyce de cursisten op professionele en sympathieke wijze benadert. De wijze waarop zij feedback geeft vind ik scherp en tactvol.” collega Edwin