Nu ook in Utrecht!

In coaching of supervisie nodig ik je uit een pas op de plaats te maken en jezelf weer als beginpunt te nemen. Met lichaamsgericht werk en ervaringsgerichte oefeningen krijg je de tijd om weer te gaan voelen waar het jou om gaat. Met de nieuwe inzichten leer je leven en werk opnieuw vorm te geven. Loop je al een tijdje rond met een vraag? Merk je dat het niet stroomt in je bestaan? Of is de tijd rijp voor verdieping en ontwikkeling? Dan is coaching of supervisie bij mij iets voor jou. Ik bied je een klankbord en een spiegel, en gids je naar ontspannen aanwezig zijn.

Voor geestelijk verzorgers is een supervisietraject van 10 sessies geaccrediteerd. Voor coaching krijg je per gesprek een punt. Kijk bij het SKGV voor meer informatie. Omdat ik ben aangesloten bij het LVSC krijgen predikanten en pastores voor een coachtraject PE-scholingspunten en zijn er vergoedingsmogelijkheden. Liever in een groep? Kijk hier naar de mogelijkheden

‘Hoe kan ik beter luisteren naar mijn hart, naar wat ik echt belangrijk vind? Hoe kan ik weer meer vreugde in mijn werk vinden? Met deze leervragen kwam ik bij Joyce. Nu, aan het einde van het begeleidingstraject, heb ik verschillende hulpmiddelen in handen om van mijn hoofd, waarin ik vaak zo druk bezig ben, af te dalen naar mijn hart. Het helpt me om het hier en nu gewoon te ervaren. Om te midden van alle drukte een rustpunt te hebben. Om mezelf te zijn. En om weer met blijdschap te werken!’ Adri

Stap voor stap in ontwikkeling

Als je besluit een traject van coaching of supervisie bij mij te volgen, ga je stap voor stap in ontwikkeling. Daarbij is jouw vraag of verlangen leidend. Heb je die nog niet helemaal scherp? Dan beginnen we daar! Ik sta allereerst naast je om je verhaal te beluisteren, open, helder en met mededogen. Dan laat ik je al doende iets ervaren dat inzicht geeft en aanzet tot ontwikkeling. Iets wat je in verbinding brengt met jezelf en de kern raakt. Denk aan:

 • doorhebben van achterliggende patronen van gedachten en gevoelens die je belemmeren in leven en werk
 • vergroten van bewustzijn en zelfvertrouwen op innerlijke kracht, kernkwaliteiten en talenten
 • de weg vinden naar een zingevend leven en naar je spirituele, religieuze of andere inspiratiebron(nen)
 • versterken van de eigen, geweldloze communicatie in relatie met je omgeving
 • meer balans brengen in leven en werk (rust/inspiratie/activiteit, timemanagement, mindfulness)
 • kiezen van binnenuit en toepassen in privé- of werksituaties

“Jij hebt het vermogen waar te nemen waar het stroomt bij anderen. Als iemand met veel woorden vertelt over haar twijfels, haar trots en datgene waarvoor ze wilt staan, haal jij er haarfijn uit waar het omgaan.” Marcel, collega 


Waarom coaching of supervisie bij Joyce

Werkvormen 

Ik geloof dat ieder mens een integraal geheel is van denken, voelen, handelen en een subtiel innerlijk weten. Om eerst andere gebieden dan het verbale en mentale aan te spreken, werk ik met ervaringsgerichte werkvormen. Op basis van je wat je daarin ontdekt, reflecteren we. Afhankelijk van je vraag, wat ik intuïtief aanvoel en uit ervaring weet, ontstaat mijn begeleiding. Een greep uit de werkvormen waar ik mee werk:

 • Lichaamsgericht werk: leren luisteren en handelen naar de subtiele kennis van je lichaam, hart 
en ziel
 • Mindfulness- en ontspanningsoefeningen
 • Monastieke oefeningen
 • Geweldloze communicatie
 • Expressie in kleur, tekst, beeld, beweging, gebaar…
 • Uitspelen van situaties en moeilijke gesprekken

 • Voice dialogue
 • Systemische oefeningen: bewustzijn van invloed van de systemen waar je deel van uitmaakt(e)
 • Werken met tijdlijnen: leren van het verleden, voelen in het nu, visualiseren van de toekomst


Tarieven per 1 november 2022

Coaching vindt plaats in mijn werkruimte in Almen of in een coachruimte in Utrecht. In Almen ligt de praktijk in een groene en rustige omgeving. In Utrecht ligt de ruimte naast het Centraal Station.

 • kennismakingsgesprek 1 uur € 60 incl. BTW, kan ook online.
 • sessie in Almen € 95,- incl. BTW, in Utrecht € 120,- incl. BTW
 • sessie door werkgever vergoed € 120,- excl. 21% BTW

Voor ondernemers zijn de tarieven excl. BTW.

Tarieven zijn inclusief voorbereiding, exclusief door de werkgever gewenste verslaglegging en mogelijke extra reiskosten naar een andere locatie dan Utrecht.

Ja, ik wil jouw begeleiding….

Een coachtraject duurt meestal tussen de 5 en 7 sessies van 5 kwartier. Soms zijn meer sessies nodig, soms is een enkel gesprek al voldoende om verder te kunnen. We starten met een intake formulier en ronden af door bespreking van het evaluatieformulier. Een tussentijdse of afrondende evaluatie met de werkgever op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor geestelijk verzorgers is een supervisietraject van 10 sessies via het SKGV geaccrediteerd. Voor coaching krijg je per gesprek een punt. Kijk hier bij het SKGV voor meer informatie. Omdat ik ben aangesloten bij het LVSC krijgen predikanten en pastores voor een coachtraject PE-scholingspunten en zijn er vergoedingsmogelijkheden.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen in coaching of supervisie?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking, via info@joycelakwijk.nl of 06-12219897