Nu ook in Utrecht!

In coaching of supervisie nodig ik je uit een pas op de plaats te maken en jezelf weer als beginpunt te nemen. Via lichaamsbewustzijn en ervaringsgerichte oefeningen krijg je verbinding met je binnenwereld. Zo kan je verwerken wat er is gebeurd en gaan voelen waar het jou om gaat. Met nieuwe inzichten leer je leven en werk opnieuw vorm te geven.
Loop je al een tijdje rond met een vraag? Merk je dat het niet stroomt in je bestaan? Of is de tijd rijp voor verdieping en ontwikkeling? Dan is coaching of supervisie bij mij iets voor jou. Ik bied je een klankbord en een spiegel, en gids je naar ontspannen, krachtig aanwezig zijn.

Voor geestelijk verzorgers is een supervisietraject van 10 sessies geaccrediteerd. Voor coaching krijg je per gesprek een punt. Kijk bij het SKGV voor meer informatie. Omdat ik ben aangesloten bij het LVSC krijgen predikanten en pastores voor een coachtraject PE-scholingspunten en zijn er vergoedingsmogelijkheden. Liever in een groep? Kijk hier naar de mogelijkheden

“Hoe kan ik beter luisteren naar mijn hart, naar wat ik echt belangrijk vind? Hoe kan ik weer meer vreugde in mijn werk vinden? Met deze leervragen kwam ik bij Joyce. Nu, aan het einde van het begeleidingstraject, heb ik verschillende hulpmiddelen in handen om van mijn hoofd, waarin ik vaak zo druk bezig ben, af te dalen naar mijn hart. Het helpt me om het hier en nu gewoon te ervaren. Om te midden van alle drukte een rustpunt te hebben. Om mezelf te zijn. En om weer met blijdschap te werken!” Adri

Stap voor stap in ontwikkeling

Als je besluit een traject van coaching of supervisie bij mij te volgen, ga je stap voor stap in ontwikkeling. Daarbij is jouw vraag of verlangen leidend. Heb je die nog niet helemaal scherp? Dan beginnen we daar! Ik sta allereerst naast je om je verhaal te beluisteren, open, helder en met mededogen. Dan laat ik je al doende iets ervaren dat inzicht geeft en aanzet tot verwerking en ontwikkeling. Iets wat je in verbinding brengt met jezelf, ruimte geeft aan pijn, kracht en verlangen. Het kan gaan over:

 • doorhebben van achterliggende patronen van gedachten en gevoelens die je belemmeren in leven en werk
 • vergroten van bewustzijn en zelfvertrouwen op innerlijke kracht, kernkwaliteiten en talenten
 • de weg vinden naar een zingevend leven en naar je spirituele, religieuze of andere inspiratiebron(nen)
 • versterken van de eigen, geweldloze communicatie in relatie met je omgeving
 • meer balans brengen in leven en werk (rust/inspiratie/activiteit, timemanagement, mindfulness)
 • kiezen van binnenuit en toepassen in privé- of werksituaties

“Jij hebt het vermogen waar te nemen waar het stroomt in iemands leven èn waar het niet stroomt.” Marcel, collega 


Waarom coaching of supervisie bij Joyce

Werkvormen 

Ik geloof dat ieder mens een integraal geheel is van denken, voelen, handelen en een subtiel innerlijk weten. Om eerst andere gebieden dan het verbale en mentale aan te spreken, werk ik met ervaringsgerichte werkvormen. Op basis van je wat je daarin ontdekt, reflecteren we. Afhankelijk van je vraag, wat ik intuïtief aanvoel en uit ervaring weet, ontstaat mijn begeleiding. Een greep uit de werkvormen waar ik mee werk:

 • Lichaamsgerichte bewustzijnsoefeningen: leren luisteren naar de subtiele kennis van je lichaam die weet wat jij nodig hebt, aarden, opengaan en vanuit hart 
en ziel handelen
 • Mindfulness- en ontspanningsoefeningen: doe hieronder de ontspannende ademmeditatie ‘Van Doen naar Zijn’ (15 min.)
 • Monastieke oefeningen
 • Geweldloze communicatie
 • Expressie in kleur, tekst, beeld, beweging, gebaar…
 • Uitspelen van situaties en moeilijke gesprekken

 • Voice dialogue
 • Systemische oefeningen: bewustzijn van invloed van de systemen waar je deel van uitmaakt(e)
 • Werken met tijdlijnen: leren van het verleden, voelen in het nu, visualiseren van de toekomst


‘Wat ik van jou heb geleerd is om beter te luisteren naar mijn lichaam, en daarmee naar mezelf. Daardoor kon ik mijn tempo van werken aanpassen aan wat goed voor mij is.’ Jolanda

Ademmeditatie Van Doen naar Zijn (15 min.)

Tarieven per 1 april 2023

Coaching vindt plaats in mijn coachruimte in Almen (Gld.) of in een coachruimte in Utrecht. In Almen ligt de praktijk in een groene, rustige omgeving. In Utrecht ligt de ruimte direct naast het Centraal Station. Online coaching of begeleiding via email is natuurlijk ook mogelijk.

 • kennismakingsgesprek 1 uur € 70,- incl. 21% BTW. Live of online
 • sessie € 100,- incl. 21% BTW. Live of online
 • begeleiding per email € 25,- per mail

NB
– vindt de sessie in Utrecht plaats dan worden de kosten verhoogd met € 30,- in verband met de huur van een coachruimte en mijn reiskosten.
– voor sessies vergoed door de werkgever ên sessies voor ondernemers zijn de bovenstaande tarieven exclusief 21% BTW.
– tarieven zijn inclusief voorbereiding, exclusief door de werkgever gewenste verslaglegging en mogelijke extra reiskosten naar andere locaties dan Utrecht.

Ja, ik wil jouw begeleiding….

Een coachtraject duurt meestal tussen de 5 en 7 sessies van 5 kwartier. Soms is een enkel gesprek al voldoende om verder te kunnen. Soms zijn meer sessies nodig. We starten met het bespreken van het  intakeformulier en ronden af door bespreking van het evaluatieformulier. Een tussentijdse of afrondende evaluatie met de werkgever  behoort ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen in coaching of supervisie?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking, via info@joycelakwijk.nl of 06-12219897