“De stilte laat iets wonderlijks geboren worden” (Bieke Vandekerckhove)

Bezield blijven in leven en werk

Bezield blijven in leven en werk is een uitdaging. Vooral als er veel op je af komt, er veel van je gevraagd wordt of je snel ergens in stapt. Geregeld een break nemen helpt om je te herinneren aan wat er voor jou werkelijk toe doet. De bezinningsdagen retraites die ik begeleid bieden een moment om met behulp van diverse werkvormen, naar binnen te keren en te luisteren naar je innerlijke stem. Daarna kan je ontspannen, geïnspireerd en met focus je leven weer oppakken. 

Klooster Huissen (bij Arnhem) biedt hiervoor een rustige, gastvrije plek met een prettige ambience. De aandachtsvolle verzorging, de regelmaat van het kloosterritme en mijn begeleiding zorgen voor een veilige bedding als je tot jezelf wilt komen. Het klooster is geen stilteklooster, maar biedt graag ruimte aan stille programma’s zoals die van mij.

Al mijn retraites zijn geaccrediteerd door de SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijke Verzorging) in de categorie Spiritualiteit & Levensbeschouwing met 6 tot 9,5 punt

Programma 2024

Aanmelding via Klooster Huissen. Meer informatie via mij: email of 06-12219897

Lianne ging op stilteretraite bij Joyce. “De eerste keer dat ik ging wilde ik even heel erg op mezelf zijn, om te voelen wie ik ben als ik helemaal alleen ben” Artikel Linda.

Op de hoogte blijven

“Ik vond het een bijzonder mooie retraite. Ik heb veel gevoeld en veel antwoorden gekregen. Dankjewel daarvoor! Jij hebt dat in gang weten te zetten.”

“Mooi om het alleen-zijn te ervaren en me toch niet eenzaam te voelen”

“Bij Joyce voel je rust en ruimte. Daardoor kan je stil worden en je eigen wensen en verlangens op een rij krijgen. Een retraite met haar zorgt voor ruimte in je hoofd en hart.”

“Het was een voorrecht aan deze retraite te mogen deelnemen; onderdompelen in rust, stilte, verdieping, in de sereniteit van het klooster. #aanrader”

Online miniretraite Je innerlijke focus (25 min.) met een visualisatie en twee schrijfopdrachten

Korte meditatie voor een moment van bezinning