Nu ook in Utrecht!

Merk je dat het niet stroomt in je werk? Loop je al een tijdje rond met een vraag over je functioneren? Of zijn er spanningen in het team waar je meer last van hebt dan je lief is? Mogelijk is supervisie bij mij iets voor jou. In supervisie nodig ik je uit een pas op de plaats te maken en jouw functioneren als mens in je beroep, je team en in de organisatie centraal te zetten. Ik bied je allereerst een klankbord voor je leervraag zodat je de essentie wat je wilt leren helder krijgen. Met inspirerende werkvormen loop ik samen met je op met als doel dat je kan handelen in contact met wie je bent en waar je als professional voor staat. Je leert afgewogen beslissingen te nemen en helder te zijn in samenwerking. Dit zorgt ervoor dat je op een natuurlijke en volwaardige wijze je plek als menswaardig professional inneemt.

“Hoe kan ik als humanistisch geestelijk verzorger er zijn voor christelijke bewoners die om gebed vragen, terwijl ik ook oprecht wil zijn over mijn eigen bronnen?” Lotte, geestelijk verzorger

Communicatie en samenwerken

In individuele supervisie bied ik een veilige setting zodat je je leervraag serieus kan nemen. Werk en werkrelaties leer je bezien vanuit een innerlijk vrije positie. Zo kunnen nieuwe, meer bij jou passende vormen in gedrag en communicatie met anderen ontstaan. Wat ik inspirerend vind in mijn werk met geestelijk verzorgers is dat het gaat over het snijvlak van werk en spiritualiteit. Dit is bij uitstek het gebied waar ik zelf veel ervaring heb en daarom jou er graag in begeleid.

Bedankt voor het meelopen, meedenken en meevoelen. Het traject heeft me goed gedaan en inzichten gegeven. Meer bodem en bedding, vertrouwen in wat in mij is en zich wel ontvouwt in mijn werk. Verbonden en geworteld bij de bron, waardoor ik kan zeggen ” Ik mag zijn omdat Hij is”. Janneke, geestelijk verzorger

Voor geestelijk verzorgers is een supervisietraject van 10 sessies geaccrediteerd. Kijk bij het SKGV voor de voorwaarden. Omdat ik ben aangesloten bij het LVSC krijgen predikanten en pastores voor een coachtraject PE-scholingspunten en zijn er vergoedingsmogelijkheden. Liever in een groep aan de slag? Kijk hier naar de intervisiemogelijkheden of een retraite.

“Het traject heeft me vooral bewust gemaakt van mijn struikelblokken (met een grote boog ga ik rond kwetsbaarheid en teveel ratio) èn van mijn verlangen. Heb er veel aan dat ik geleerd heb mijn hart meer uit te nodigen in mijn werk. Dankjewel daarvoor!” Nathalie, geestelijk verzorger

Tarieven en voorwaarden per 1 april 2023

Supervisie vindt plaats in mijn coachruimte in Almen Gld. (nabij Zutphen) of in een coachruimte in Utrecht. In Almen ligt de praktijk in een groene, rustige omgeving. In Utrecht ligt de ruimte direct naast het Centraal Station. Online coaching of begeleiding via email is natuurlijk ook mogelijk.

  • kennismakingsgesprek 1 uur € 70,- . Live of online. Per 1 april 2024 € 75,-
  • sessie € 100,- . Live of online. Per 1 April 2024 € 107,50
  • begeleiding per email € 25,- per mail. Per 1 April 2024 € 30,-

NB
– de tarieven zijn inclusief 21% BTW
– voor sessies vergoed door de werkgever ên sessies voor ondernemers zijn de bovenstaande tarieven exclusief 21% BTW.
– vindt de sessie in Utrecht plaats dan worden de kosten verhoogd met € 30,- in verband met de huur van een coachruimte en mijn reiskosten (per 1 april 2024 € 35).
– tarieven zijn inclusief voorbereiding, exclusief door de werkgever gewenste verslaglegging en mogelijke extra reiskosten naar andere locaties dan Utrecht.

SKGV

Een supervisietraject ten behoeve de SKGV-registratie beslaat 10 sessies van 5 kwartier. We starten met het bespreken van het  intakeformulier en ronden af met het bespreken van het evaluatieformulier. Na elke sessie maak je een supervisieverslag. Een tussentijdse of afrondende evaluatie met de werkgever  behoort ook tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil kennismaken….

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking, via info@joycelakwijk.nl of 06-12219897