“De stilte laat iets wonderlijks geboren worden” (Bieke Vandekerckhove)

Bezield blijven in leven en werk is een uitdaging. Vooral als er veel op je af komt, er veel van je gevraagd wordt of je snel ergens in stapt. Geregeld een break nemen helpt om je te herinneren aan wat er voor jou werkelijk toe doet. Tijdens de workshops en retraites die ik geef, zet je als het ware een komma in je dagelijks bestaan. Daarna kan je ontspannen, geïnspireerd en met focus je leven weer oppakken. 

Klooster Huissen (bij Arnhem) biedt hiervoor een rustige, gastvrije plek met een prettige ambience. De aandachtsvolle verzorging, de regelmaat van de kloostergemeenschap en mijn begeleiding zorgen voor een veilige bedding als je tot jezelf wilt komen.

Programma 2020

11 januari Je innerlijke focus 2020 retraitedag
13-14 febr Vertrouwen in leven en werk 2-daagse
3-6 april Uit je hoofd naar je hart ism ‘Zingen vanuit je hart’ Martijn Nanninga retraiteweekend
16 mei Stilte in je bestaan brengen bezinningsdag
9-13 juli Verlangen naar zomerse stilte retraite
8-9 oktober Vertrouwen in leven en werk 2-daagse
30 okt-2 november Thuiskomen in de stilte retraite
12 december Je innerlijke advent Retraitedag

Aanmelding via kloosterhuissen.nl
Meer informatie via mij, 06-12219897

Op de hoogte blijven

“Ik vond het een bijzonder mooie dag. Ik heb hard gewerkt, veel gevoeld en veel antwoorden gekregen. Dankjewel daarvoor! Jij hebt dat in gang weten te zetten.”

“Mooi om het alleen-zijn te ervaren en me toch niet eenzaam te voelen”

“Bij Joyce voel je rust en ruimte. Daardoor kan je stil worden en je eigen wensen en verlangens op een rij krijgen. Een dag met haar zorgt voor ruimte in je hoofd en hart.”

“Het was een voorrecht aan deze retraite te mogen deelnemen; onderdompelen in rust, stilte, verdieping, in de sereniteit van het klooster, 
#aanrader”