“Stilte is de golflengte waarop de ziel tot ons spreekt” (Sting)

Bezield blijven in leven en werk is een uitdaging. Vooral als er veel op je af komt, er veel van je gevraagd wordt of je snel ergens in stapt. Geregeld een break nemen helpt om je te herinneren aan wat er voor jou werkelijk toe doet. Tijdens de workshops en retraites die ik geef, zet je als het ware een komma in je dagelijks bestaan. Daarna kan je ontspannen, geïnspireerd en met focus je leven weer oppakken. 

Klooster Huissen (bij Arnhem) biedt hiervoor een rustige, gastvrije en mooie omgeving. De aandachtsvolle verzorging en de regelmaat van de kloostergemeenschap zorgen voor een veilige bedding als je tot jezelf wilt komen.

Programma 2019

Op de hoogte blijven

“Ik vond het een bijzonder mooie dag. Ik heb hard gewerkt, veel gevoeld en veel antwoorden gekregen. Dankjewel daarvoor! Jij hebt dat in gang weten te zetten.”

“Mooi om het alleen-zijn te ervaren en me toch niet eenzaam te voelen”

“Bij Joyce voel je rust en ruimte. Daardoor kan je stil worden en je eigen wensen en verlangens op een rij krijgen. Een dag met haar zorgt voor ruimte in je hoofd en hart.”

“Het was een voorrecht aan deze retraite te mogen deelnemen; onderdompelen in rust, stilte, verdieping, in de sereniteit van het klooster, 
#aanrader”