“De stilte laat iets wonderlijks geboren worden” (Bieke Vandekerckhove)

Bezield blijven in leven en werk (vooral nu)

Bezield blijven in leven en werk is een uitdaging. Vooral als er veel op je af komt, er veel van je gevraagd wordt of je snel ergens in stapt. Geregeld een break nemen helpt om je te herinneren aan wat er voor jou werkelijk toe doet. De bezinningsdagen retraites die ik begeleid bieden een moment om met behulp van diverse werkvormen, naar binnen te keren en te luisteren naar je innerlijke stem. Daarna kan je ontspannen, geïnspireerd en met focus je leven weer oppakken. 

Klooster Huissen (bij Arnhem) biedt hiervoor een rustige, gastvrije plek met een prettige ambience. De aandachtsvolle verzorging, de regelmaat van het kloosterritme en mijn begeleiding zorgen voor een veilige bedding als je tot jezelf wilt komen. Alles is gericht op een (Corona-)veilig en prettig verblijf. Daarom controleert klooster Huissen bij binnenkomst je QR-code.

Mijn retraites zijn geaccrediteerd door de SKGV (geestelijk verzorgers). Punten voor programma 2022 worden aangevraagd.

Online miniretraite Je innerlijke focus 2021 (25 min.) met een visualisatie en twee schrijfopdrachten

Programma 2021

(29 sept- 1 okt – Vertrouwen in leven en werk – bezinningsdagen (6PE-punt))
(29 okt – 2 nov – Thuiskomen in de stilte – retraiteweekend (8 PE-punt))

Programma 2022

Aanmelding via kloosterhuissen.nl
Meer informatie via mij: info@joycelakwijk.nl of 06-12219897

Op de hoogte blijven

“Ik vond het een bijzonder mooie dag. Ik heb hard gewerkt, veel gevoeld en veel antwoorden gekregen. Dankjewel daarvoor! Jij hebt dat in gang weten te zetten.”

“Mooi om het alleen-zijn te ervaren en me toch niet eenzaam te voelen”

“Bij Joyce voel je rust en ruimte. Daardoor kan je stil worden en je eigen wensen en verlangens op een rij krijgen. Een dag met haar zorgt voor ruimte in je hoofd en hart.”

“Het was een voorrecht aan deze retraite te mogen deelnemen; onderdompelen in rust, stilte, verdieping, in de sereniteit van het klooster, 
#aanrader”

Korte meditatie voor een moment van bezinning