Nu ook in Utrecht!

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek om wederzijds te verkennen of er een klik is. Afhankelijk van de vraag is kennismaken met je leidinggevende ook mogelijk. Na het invullen van een intakeformulier, maak ik een voorstel of offerte waarin ik vastleg wat je vraag is en wat het doel en de opbouw zal zijn van het coach- of supervisietraject. Na overeenstemming hierover kunnen we van start gaan.

Een coachtraject duurt meestal tussen de 5 en 7 sessies van 5 kwartier. Soms zijn meer sessies nodig, soms is een enkel gesprek al voldoende om verder te kunnen. Ter afronding bespreken we het evaluatieformulier dat je voor de laatste sessie invult. Een tussentijdse of afrondende evaluatie met de werkgever op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor geestelijk verzorgers is een supervisietraject van 10 sessies via het SKGV geaccrediteerd. Voor coaching krijg je per gesprek een punt. Kijk hier bij het SKGV voor meer informatie. Omdat ik ben aangesloten bij het LVSC krijgen predikanten en pastores voor een coachtraject PE-scholingspunten en zijn er vergoedingsmogelijkheden.

Tarieven

Coaching vindt plaats in mijn werkruimte in Almen of in een coachruimte in Utrecht. In Almen ligt de praktijk in een groene en rustige omgeving.

  • kennismakingsgesprek particulieren 1 uur € 50 incl. BTW
  • sessie particulieren € 95,- incl. BTW
  • sessie ondernemers, start-ups & initiatieven € 75,- excl. 21% BTW
  • sessie door werkgever vergoed € 120,- excl. 21% BTW

Tarieven zijn inclusief voorbereiding, exclusief door de werkgever gewenste verslaglegging en mogelijke extra reiskosten.

Benieuwd wat mijn coaching of supervisie voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op via info@joycelakwijk.nl of bel me op 06-12219897.